Лекции SDM 2017

11:00 - 12:00, 12 окт (четвъртък), 2017
Стая: MIS

"Дигиталните технологии в работния процес и комуникации"

Д-р Галип Гюрел

Модерните техники и материали могат да бъдат безрезултатни ако финалният изход не покрива очакванията на пациента за естетика. Винаги е било предизвикателство да се създава усмивка, така че финалния резултат да бъде точно предсказан от първия ден.. в някои случаи денталните лекари могат да изградят сами директно в устата на пациента, обаче някои се дават на зъботехник, с който те работят... обаче по- важно е този дизайн на усмивката също да подхожда на функционалните, биологични и емоционални нужди на пациента...
За постигане на такива резултати се нуждаем от мултидисциплинарна отборна работа. Всеки член на отбора ( включващ специалисти, зъботехници и пациент) трябва бъде осведомен за лечебния план и крайния резултат от началото. Като се направи всичко това правилно, основният компонент за успех остава "комуникацията". Ключът към естетичното превъзходство изисква комуникация с пациента както и комуникация с лабораторията и специалистите от началото на всеки случай до края. Това става още по- предизвикателно ако отборът ( дентален лекар, специалист и керамик) не прави работата физически на едно и също място.
Протоколът, който е представен ще подобри естетичната диагноза, мултидисциплинарната комуникация и предвидимостта на фронталните естетични имплантни възстановявания. Днес не трябва да е проблем дали лабораторията и специалиста, където работят е близко до вашата клиника или не и е в друга страна, дигиталната комуникация прави всички да работят като синергичен отбор.

Обратно към списъка......