Курсове SDM 2021

09:00 - 13:00, 08 окт (петък), 2021
Стая: Ellipse

"„Whiteology възможности за естетични клинични възстановявания на фронтални и дистални зъби“"

Д-р Осама Шаалан
Д-р Ахмед Тадфи

Напоследък светът спря, принуждавайки ни да се променяме и адаптираме.

Когато работим върху директни предни композитни възстановявания и особено композитни фасети, ние се сблъскваме с много предизвикателства при избора на композитни материали, инструменти, техники, матрични системи и като цяло предвидимостта на крайните резултати, които правят цялостната процедура понякога стресираща и време- консумиращ. Така че, ние се нуждаем от Simplicity in Direct anterior, за да направим директната композитна процедура лесна за разбиране, бърза, с по -малко стъпки, по -малко материал, по -малко напрежение и предвидима.
В този уъркшоп ще се научим как да внесем простота в ежедневната си практика и да подобрим предвидимостта на директните предни композитни фасети, използвайки новия подход на белология и директния работен процес Styleitaliano, за да задоволим нуждите на нашите пациенти и да им осигурим усмивката, която заслужават.

С новите разпоредби времето за операция стана още по -ценно и в някои случаи се нуждаем от нови методи или техники, за да продължим да практикуваме ежедневна стоматология като директни възстановявания от клас I. Повечето от нас биха били запознати с техниката на композитно наслояване за задни реставрации. Това обаче може да отнеме много време и последните проучвания показват, че използването на алтернативна техника, техниката за бързо моделиране (FMT), може да даде отлични резултати с дългосрочен успех в по -кратки срокове.

В този семинар ще се стремим също да демонстрираме предимствата на тази техника заедно с нейните приложения и ежедневна употреба. Ще научите как да поставяте директни задни реставрации по по -бърз и предсказуем начин, като същевременно поддържате всички основи на идеалното свързване и композитното поставяне. Ще се стремим да обсъдим наличните материали, за да се възползваме максимално от тази техника и ще получите възможност да използвате тези материали и инструменти.

До края на семинара ще разберете работния процес на денталната красота за постигане на прости предни и задни директни възстановявания.

Обратно към списъка......