Лектори SDM 2011

Д-р Дейвид Уинклер

Д-р Дейвид Winkler завършва дентална медицина в Royal Dental College в Копенхаген, Дания.


Работил е като стоматолог в Дания от 1983 до 2002. През 1998 започва да практикува почасово, а след това на пълен работен ден в Windsor, UK в The Windsor Centre for Advanced Dentistry.


Той е основател на Скандинавската Академия по Естетична Стоматология, бивш председател на Европейската Академия по Естетична Стоматология. Той е член на Международният Колеж по Протетика и Аспирант на Международният Колеж на Стоматолозите. Член е на съвещателният борд на „Журнал по Естетична и Ресторативна Стоматология“ и „Практическа Естетична Стоматология и Пародонтология“. Също така е консултант на много стоматологични компании. Води международни лекции по общопрактикуващи лечебни планове и материали, също е и член на редакционния колектив на Reality Research Team. Също така е служил като клиничен оценител за CRA.


Неговият експертен опит включва дентални импланти, ресторативна стоматология за напреднали, естетична стоматология, козметична стоматология, фасети, корони и мостове, костни и меко-тъканни присадки, избелване на зъбите, цветни обтурации, обща стоматология и дентални материали.

Събития

"Съвременно eстетичнo и kозметичнo стоматологично лечение. Лазерно асиситиранo избелване"
09:30 - 11:00, 29 сеп (четвъртък), 2011 (Стая: Lacalut)



Прочетете още
"Презентация Sonicare"
11:00 - 11:30, 29 сеп (четвъртък), 2011 (Стая: Lacalut)



Прочетете още
Виж всички лектори...