Лектори SDM 2018

Проф. Анджело Троедан

Проф. Анджело Троедан е преподавател в Денталния факултет на Университета по Здравни Науки в Лаос. Специалист е по козметична и реконструктивна лицево-челюстна хирургия, Орална Хирургия и Имплантология.
Директор е на Центъра по Лицева Естетика- Виена. Консултант в Отделението по Травматология на Wilhelminen-Hospital във Виена и в болницата "Brothers of Mercy" в Айнщад.
Проф. Троедан е Президент на Международната Академия за Ултразвукова хирургия и Имплантология (IAUSI, www.iausi.org/).
Основател на групата за проучвания TKW ( Проф. Троедан, Д-р Курек, Германия и Д-р Уайнрайт, САЩ).
Проф. Троедан основава групата за проучвания TKW през 2007г. , която се занимава с развиването на приложения, иннструменти и протоколи за ултразвукова хирургия и е съпритежател на патента за tHUCSL-INTRALIFT приложението, както и на процедурата за разделяне на алвеоларния гребен без ламбо. Неговите научни проучвания са фокусирани върху ултразвуковите приложения и биоматериали в имплантологията, водената костна регенерация.

Събития

""Новият златен стандарт в обработването на костта: демонстрация на основни и напреднали хирургични техники с пиезотом""
09:00 - 13:00, 29 сеп (събота), 2018 (Стая: H)

Eксперименталните и клинични открития бяха сравнени чрез техните микроморфологични, хистологични, биологични и клинични ефекти, което води до сравнителен преглед с въздействието върху ежедневната работа. Литературата предлага пиезоелектрични хирургични инструменти за рязане на кост, които да предос...

Прочетете още
""Да разберем синус лифта""
14:45 - 15:30, 29 сеп (събота), 2018 (Стая: B)

Ще бъде презентиран и дискутиран критичен преглед на различните техники на синус лифт от гледна точка на риска от перфорация. Ще бъдат представени в детайли насоки за избягване на капани по време на хирургичните процедури за синус лифт.

Прочетете още
Виж всички лектори...