Лектори SDM 2020

Проф. Франческо Мангани

Завършва медицина и обща хирургия. Получава следдипломна квалификация по Одонтостоматология. Професор към Факултета по медицина и хирургия и професор по оперативна и естетична стоматология, Училището по стоматология към Университета Тор Вергата, Рим. Професор по дентална естетика, Училището за дентални хигиенисти към Университета Тор Вергата, Рим. Началник на Функционалната област по оперативна естетична стоматология, Университета и клиничната болница Тор Вергата, Рим.

Събития

"Индиректни възстановявания за витални и девитализирани фронталнизъби"
15:00 - 16:00, 15 окт (четвъртък), 2020 (Стая: EINSTEIN HALL)

Истинският проблем е как и кой материал да бъде използван за постигане на консервативно възстановяване на ендодонтски лекуван зъб. Коренно различен е клиничният подход при лечение на фронтални зъби и на такива в латералния и дистален участък. Днес можем безопасно да използваме директен и индиректе...

Прочетете още
""Индиректни възстановявания в дисталните зони“"
09:00 - 13:00, 16 окт (петък), 2020 (Стая: ELLIPSE)

Инлей. Участниците ще имат възможността да: -препарират кавитет за инлей (тип втори клас); -ще направят сами композитен инлей, чрез послойна техника; -ще го полират и подготвят за циментиране. Курсът ще бъде интересен за млади хора.

Прочетете още
Виж всички лектори...