Лектори SDM 2018

Д-р Гаетано Паолоне

От 2015 г. е допълнителен професор по възстановителна дентална медицина в Университета Сан Рафаел, Милано. Той учи студенти в четвърти, пети и шести курс. От 2012 г. е активен член на AIC ( Италианската Академия по консервативна и възстановителна дентална медицина). Той ще бъде секретар на AIC в следващите четири години ( до 2021 г.). От 2011 г. е активен член на IAED ( Италианската Академия по естетична дентална медицина). От 2010 г. е активен член на AIOM ( Италианската Академия по микроскопска дентална медицина). Д-р Паолоне има собствена частна практика в Рим, като това е интердисциплинарна клиника. Лектор е в мастър програмата по естетична и възстановителна дентална медицина в Университета в Болоня. Автор и съавтор е на няколко публикации в научни международни списания. Лектор е на национални и международни курсове и конгреси. Автор е на глава 6 в книгата " Ендопротетика" на Macioj Zarov и "Модерна естетична дентална медицина - работен процес от А до Я", които са издадени от Quintessence.

Събития

""Адхезивни директни възстановявания: техники или изкуство?""
10:15 - 11:00, 27 сеп (четвъртък), 2018 (Стая: MIS)

Когато се планира възстановяване, цветът на субстанцията трябва да бъде взет под внимание, за да се постигне задоволителен естетичен резултат. Клиницистите се опитват да скрият субстанцията с възстановяване. Ще бъдат описани разликите между директните фронтални и странични възстановявания.

Прочетете още
""Директни естетични възстановявания във фронталната зона. Клас 4 възстановявания""
09:00 - 13:00, 28 сеп (петък), 2018 (Стая: G)

Как да се избере правилната сянка при директните възстановявания във фронта, как да се изолира горната или долната зъбна дъга, как да се подготви венечния ръб, да се скоси или не, как да се направи силиконов ключ?

Прочетете още
Виж всички лектори...