Лектори SDM 2019

Проф. Луис Хардан

Проф. Луис Хардан е ръководител на Катедрата по Консервативно и Естетично зъболечение на Университета Свети Жозеф, Бейрут, Ливан.
Завършва дентална медицина през 1989г. и продължава следдипломното си обучение в Университета Свети Жозеф. През 1993г. получава сертификат за основни науки, през 1995г. завършва специализация по възстановителна естетична дентална медицина и защитава докторска степен по орална биология през 2009г.

Събития

""АБВ на функционални и естетични възстановявания. Как да документираме бързо и лесно, за да обсъдим с пациентите и колегите си?""
16:00 - 18:00, 03 окт (четвъртък), 2019 (Стая: Planmeca)

Целта на тази лекция е да демонстрира капацитета на тези устройства за получаване на високо качествени дентални образи за нашата ежедневна документация и да представи ново устройство за дентална фотография: the Smile Lite MDP, което е много просто за използване и позволява да се правят високо качест...

Прочетете още
"" MDP : Мобилна Дентална Фотография""
14:00 - 18:00, 04 окт (петък), 2019 (Стая: H)

Участниците ще научат как да направят висококачествени дентални снимки и видеа с мобилни телефони . В този курс ще бъдат обяснени в детайли мобилна дентална фотография, спецификациите на камерите, видът на използваните светлини, управлението на светлината, аксесоарите, от какво се нуждаем и как да ...

Прочетете още
Виж всички лектори...