Лектори SDM 2014

Д-р Георги Илиев

Д-р Георги Илиев е преподавател към Катедра "Протетична Дентална Медицина", Факултет по Дентална медицина, София. През 2009г. Д-р Георги Илиев придобива специалност по Протетична Дентална Медицина.
По време на преподавателската си дейност Д-р Георги Илиев е автор на учебен филм "Определяне на централна позиция на долна челюст" в екип с колеги. Участва в написването на практически ръководства по Пропедевтика и по Клиника на Протетичната Дентална Медицина. Автор е на редица статии в сферата на естетичната дентална медицина. През 2013г. гостува като лектор по програма Еразъм във CEU Universidad Cardinal Herrera, Валенсия, Испания.
Д-р Илиев е акредитиран лектор към Български Зъболекарски Съюз (БЗС) на тема "Порцеланови фасети - клиничен протокол". Лекцията е посрещната с огромен интерес сред колегите от цялата страна. Награден със Сребърна значка на Плевенска Районна Колегия. Награден е още с почетна грамота и плакета за цялостен принос в обучението по дентална медицина в България, заедно с други колеги преподаватели на 70 годишнината на Факултет по Дентална Медицина, София. Д-р Илиев e лектор на Sofia Dental Meeting. Той провежда клинични демнострации практически курсове за порцеланови фасети от 2012г. Член е на Българското Научно Дружество по Дентална Медицина.
Д-р Георги Илиев посещава множество лекции и курсове в областта на естетическото зъбопротезиране и изцяло керамични конструкции у нас и в чужбина. Преминава обучение в Study CLUB Glip Gurel and Marcelo Calamita “THE OTHER FACE OF ESTHETIC DENTISTRY: INTEGRATING FUNCTIONAL TREATMENT PLANNING INTO SMILE DESIGN”.Най-новите научни интереси на Д-р Илиев са насочени в областта на Smile Design.

Събития

"Анализ, препарация и циментиране на керамични фасети"
10:00 - 13:00, 02 окт (четвъртък), 2014 (Стая: Planmeca)

Използването на керамичните фасети е съвременен метод и средство за постигане на високоестетично и същевременно минимално инвазивно дентално лечение. Тази година на клиничната демонстрация ще бъде представена в детайли цялата концепция и методика при използването на керамичните фасети като лечебен ...

Прочетете още
"Анализ и протокол за фиксиране на порцеланови фасети"
14:00 - 18:00, 02 окт (четвъртък), 2014 (Стая: Inspiro)

Фиксирането на керамичните фасети е изключително важен етап, тъй като адхезията определя дълготрайността и прогнозата на проведеното лечене На курса ще бъдат представени всички съвременни средства за циментиране на керамични фасети, как да направим избор на адхезивна система, анализ на адхезивната...

Прочетете още
Виж всички лектори...