Лектори SDM 2018

Д-р Рикардо Тонини

Завършва през 2004 г. в Университета в Бреша , а през 2007 г. продължава майсторска степен второ ниво по ендодонтия в Университета във Верона. Той е активен член на Италианското Общество по Ендодонтия и Италианското Общество по микроскопска стоматология. Той публикува научни статии в международни списания. Работи като ендодонтист в Бреша. Планира и извършва изследвания в Денталния Университет в Бреша. Патентова през 2005 г. Pro Train (ендодонтска система за тренировка) и сега развива нови продукти и технологии за компании. Напоследък започва партньорство с Alma Plazma , инженерна група в Болония.

Събития

""Как сложните случаи да станат лесно с употребата на МТА""
15:30 - 16:15, 27 сеп (четвъртък), 2018 (Стая: MIS)

По време на лекцията ще бъдат описани различни клинични техники за правилно използване на МТА за поправка на ятрогенни грешки и стъпка по стъпка ще бъдат показани съвети, предложени от лектора за осъществим и повтаряем подход. Материалът МТА ще бъде сравнен с биокерамика.

Прочетете още
""Науката в практиката: клиничната употреба на МТА, никога неизчерпаемия материал""
14:00 - 18:00, 28 сеп (петък), 2018 (Стая: Zeiss)

Клиничната употреба на МТА - как да свържете МАР системата - как да поготвите МТА и да го поддържате в подходяща консистенция - как да възстановим перфорации на кореновия канал, перфорации на пода на пулпната кухина - как да поставяме МТА в канали със сложна анатомия и още много клинични т...

Прочетете още
Виж всички лектори...