Лектори SDM 2018

Проф. Карън Йепсен

Карън Йепсен е доцент в Университета в Бон, Германия. Получава своята степен по дентална медицина от Университета в Хамбург през 1983 г. и от 1983 г. до 1985 г. е преминала обучение за висше образование по орална хирургия във Факултета по Орална и лицево- челюстна хирургия на Университетската Болница в Хамбург. От 1986 г. до 1988 г. посещава програма по пародонтология/ орална имплантология в Университета Loma Linda в Калифорния, САЩ, подкрепена от стипендия от Германската Академия по обмен на кадри (DAAD). От 1990 г. до 1991 г. е била на следдипломна подготовка по орална микробиология в същия университет. От 1993 г. до 2007 г. поддържа частна практика, специализирана в пародонтология/ имплантология в Хамбург, Германия. Чете лекции на мастър курсове по пластична и възстановителна пародонтална хирургия. Има проведени няколко клинични изследвания, довели до публикации в международни партньорски списания и получава множество награди.

Събития

""Употребата на мекотъканните заместители за повишаването на естетиката около зъби и импланти""
11:15 - 12:00, 29 сеп (събота), 2018 (Стая: MIS)

Като възможни алтернативи ще бъдат представени колагеновите матрици, които са оценени и обещаващи дълготрайни клинични резултати. Наскоро бяха въведени обемно стабилни матрици за оптимизиране на меките тъкани около имплантите. Ще бъдат описани методите за тяхното приложение и ще бъдат показани данни...

Прочетете още
""Дизайн на ламбото и употребата на мекотъканни заместители за оптимална естетика около зъби""
14:00 - 18:00, 29 сеп (събота), 2018 (Стая: D)

Техники на взимане на мекотъкани заместители. Ламба за опитално естетични резултати.Новата обемно стабилна колагенова матрица – как да използват техники на шиене за първично затваряне при регенеративни и аугментационни методи.

Прочетете още
Виж всички лектори...