Лектори SDM 2018

Д-р Тиду Манку

Д-р Тиду Манку получава степен BDS през 1981 г. от Университета в Бристол. Има прочута частна практика в Уиндзор (Англия), където лекува с импланти възстановителни и естетични случаи и особено комплексни случаи. Той си е изградил репутация на изключителен стоматолог и изпълнява хирургичните и ортопедичните аспекти в неговите случаи.
Той е бил президент на Европейската академия по Естетична Стоматология 2009- 2010 г., гостуващ професор в Международния Университет Каталуния в Барселона, Испания и основател и бивш президент на Британската Академия по Естетична Стоматология. Той работи в издателските колективи на много от денталните списания. Той е уважаван учител с множество публикации. Той е търсен международен лектор особено в областта на денталните импланти, възстановителната и естетична стоматология и справянето с комплексните случаи. Чете лекции и води курсове редовно по целия свят.
Активен член е на Европейската Академия по Естетична Стоматология, Асоциацията по Дентална Имплантология (Англия).

Събития

""Възстановяване на загубен зъб с имплант в естетичната зона- ключът към успеха""
15:30 - 16:30, 29 сеп (събота), 2018 (Стая: B)

Тази презентация ще преразгледа съвременните хирургични и протетични концепции при лечение с импланти в естетичната зона с оглед на постигане на оптимална дълготрайна естетика и стабилност. Резултатите зависят от клиничното управление и разбирането и приложението на биологичните фактори.

Прочетете още
Виж всички лектори...