Лектори SDM 2018

Д-р Кирил Динов

Д-р Кирил Динов завършва стоматология в МА - София. Той работи интензивно в сферата на оралната имплантология, пародонтология и оклузия. Д-р Динов завършва мастър програма по имплантология на UCLА - Los Angeles, Californiа, под ръководството на д-р Саша Йованович. Специализира естетична имплантология в тренировъчния център на Nobel Biocare в Yorba Linda, Калифорния.
Преминава специализирано обучение по костна и периимплантна хирургия и естетична стоматология във водещи европейски клиники. Специализира оклузия в Академията Dawson – St. Petersburg, Флорида. Един от едва няколкото европейски специалисти препоръчани от Академията Dawson. Член на управителния съвет на Българския Клуб по Имплантология. Активен член на gIDE. Директор на gIDE Българския Научен Клуб. Носител на наградата на Академията Dawson за 2011 г.
Провежда курсове ориентирани към биологичния аспект на имплантологията и основи на функционалната оклузия. Водещ лектор в програмите на Di Nova Clinics. Ръководи частна практика в София, насочена към тотална рехабилитация на пациенти с дефицити и оклузални проблеми.

Събития

""Темпоро-мандибуларни разстройства- оклузия, става, артикулатор, шини, медикация""
14:00 - 18:00, 27 сеп (четвъртък), 2018 (Стая: Zeiss)

Използването на терапия с шини често е най-добрият избор за тези пациенти в началната фаза на лечение. Опит за синтез на тази проблематика е основната цел на този курс.

Прочетете още
Виж всички лектори...