Лектори SDM 2018

Проф. Роналд Юнес

Д-р Роналд Юнес е асистент в Катедрата по Орална Хирургия в Стоматологичния факултет на Университета Св. Жозеф, Бейрут ((USJ). Преминал е следдипломно обучение по Пародонтология и Орална Хирургия в Париж. Той е от основателите и главeн секретар на Ливанското Дружество по Орална Хирургия. Бивш научен председател на Ливанската Дентална Асоциация. От Януари 2014 до днес е активен член на Преподавателския Комитет на Университета Св. Жозеф, Бейрут. Oт Януари 2013 до днес е активен член на Комитета за Следдипломно Обучение на Университета Св. Жозеф, Бейрут.
Водил е 6 курса в Zimmer Institute, Швейцария (Цюрих- Винтертур) и САЩ (Ню Джърси).
Автор е на множество публикации в рецензирани списания (Journal of Periodontal Research, Journal of Clinical Periodontology, Clinical Oral Research, Tissue Cell), международен лектор на много конгреси (Europerio, EAO, EFOSS, Medic) в различни страни ( Франция, Швейцария, САЩ, Полша, Швеция, Австрия, Тунис, ОАЕ, Ливан). Oсновни теми: Управление на меките тъкани около импланти, Tехники за синус графт, Водена тъканна регенерация и Съвременни правила за естетична имплантна рехабилитация.
Автор е на скороиздадената книга (Март 2015) „Техники за синуслифт. Ръководство стъпка по стъпка“ (Springer International- 2015)

Събития

""Синус лифт техники, различни подходи""
14:00 - 18:00, 29 сеп (събота), 2018 (Стая: Zimmer Biomet)

Теоретична част : Важността за повдигане на пода на синуса в имплантологията;Разчитане на рентгенографии; Минимално инвазивен крестален подход за повдигане на синуса;Латерален подход Практическа част: Упражняване на техники за повдигане върху анатомичен модел;Представяне на клинични случаи;Инцизии ...

Прочетете още
""GBR техники. Съвременни тенденции""
09:00 - 11:00, 30 сеп (неделя), 2018 (Стая: Planmeca)



Прочетете още
""Истината за костната регенерация на горната челюст""
15:30 - 16:15, 30 сеп (неделя), 2018 (Стая: B)

Ключовата цел на тази лекция е да помогне на клинициста в избора на подходяща техника за аугментация на кост, основана на оценка на броя на параметри, които са описани в детайли и шифрирана по прост и практичен начин.

Прочетете още
Виж всички лектори...