Лектори SDM 2019

Доц. Кристиян Дину

Доц. Кристиян Дину е консултант по орална и лицево-челюстна хирургия в Университета по Медицина и Фармация „Iuliu Hatieganu” Клуж- Напока. Основава Денталната клиника Мед Артис по орална имплантология, естетична дентална медицина и периодонтология.
Лектор на множество национални и международни научни конгреси по Орална и Лицево-челюстна хирургия и Орална имплантология. Изследовател в повече от 10 европейски и национални научни проекта. Той има петнадесет годишен опит в сферата на оралната имплантология.
Носител е на няколко награди от национанни и международни научни събития. Той е автор и съавтор в повече от 40 статии в национални и международни списания. Съавтор в 5 специализирани книги.
Генерален секретар на Romanian Society of Oral and Maxillofacial Surgery, член на European Association for Cranio-Maxillofacial Surgery, International Association of Oral and Maxillofacial Surgery, Arbeitsgruppe fur Ostheosynthesefragen AOCMF, International Team for Implantology, и т.н.

Събития

""Биологични и технологични фактори, оказващи влияние на естетиката при възстановявания върху единични и множествени импланти""
09:00 - 11:00, 06 окт (неделя), 2019 (Стая: Planmeca)

Ще се разгледат всички видове дефекти, от дехисцентни дефекти и фенестрации, тънък гребен с хоризонтален костен дефицит, вертикални дефекти до комбинирани хоризонтални и вертикални дефекти на алвеоларния гребен. Ще бъдат разгледани мениджмънта на меките тъкани с FGG, CTG и коригиращи техники в естет...

Прочетете още
Виж всички лектори...