Клинични демонстрации SDM 2015

14:00 - 16:30, 03 окт (събота), 2015
Стая: Planmeca

"Естетичен анализ и препариране за фасети"

Д-р Галип Гюрел

Срещайки човек за първи път вниманието ни се привлича от очите му, а след няколко секунди се спираме на зъбите и усмивката като цяло. Денталните специалисти се опитват от десетилетия да хармонизират формата на зъбите с цялото лице, базирайки се на параметри като пол, индивидуалност, възраст, но въпреки всичко истински задоволителен резултат не е достигнат.
Galip Gürel ще представи нов подход, който включва създаването на персонализиран дизайн на усмивката, изразяващ чувството за идентичност на пациента. Това ще помогне на денталните специалисти да проведат лечение, което интегрира в себе си не само естетиката, но и психо-социални черти на характера на пациента като емоции, идентичност, поведение, мнение за себе си. Процеса представлява идентификация на основните характеристики на човек, които чрез софтуер се материализират и отразяват в нов дизайн на усмивката.
По време на Sofia Dental Meeting 2015 ще е световната премиера на проекта. Galip Gürel ще демонстрира на живо клиничен случай. В началото на деня ще направи дизайн на усмивката със софтуера , по него ще изработи директен Mock-Up, който ще се сканира. След това ще изпили през Mock-Up. По-късно през деня ще залепи CAD/CAM провизорни фасети, изработени по сканирания прототип.

Обратно към списъка......