Клинични демонстрации SDM 2017

11:00 - 13:00, 13 окт (петък), 2017
Стая: Planmeca

"Анализ и препарация за керамични фасети - видео-филм.Отпечатъци за керамични фасети. Отпечатъци на препарирани зъби - традиционните материали или оптично сканиране. Поставяне на провизорни фасети - демонстрация на живо"

Д-р Мирела Ферару
Проф. Ницан Бичачо

Демонстрацията в две части ще проследи естетично възстановяване с керамични фасети от А до Я. В началото на презентацията ще бъде представен клиничния случай, който е подговен в кабинета на проф.Бичачо в Тел Авив. От първата стъпка на пациента в кабинета през документацията, анализ на фотоснимки , диагностични модели , изготвянето на лечебния план , изборът на материала за конструкциите , вида на препарацията и бъдещите временни конскртукции.
На видео ще бъде показано изпиляването и оформянето на меките тъкани и целият протокол на микро инвазивно изпиляване до момента на взимането на финалния отпечатък.
Ще бъдат демонстрирани техники на калсически отпечатъци с авторски метод на д-р Ферару и проф.Бичачо и после директно дигитално сканиране . Всяка стъпка ще бъде обсъдена - клиничните грешки и предимства както и предимствата и недостатъците на двата вида отпечатъци . На финала на първата част ще бъдат изработени провизорните конструкции.

Обратно към списъка......