Лектори SDM 2019

Д-р Рафи Романо

Д-р Рафи Романо е специализирал ортодонтия и лицево-дентална ортопедия в Денталния Факултет на Еврейския Университет Адаса Йерусалим. Има частна практика в Тел Авив, Израел, където работи ортодонтия с акцент върху ортодонтията за възрастни. Д-р Романо е главен редактор на книгата „Ортодонтия: Изкуство и Практика на Лицеводенталното усъвършенстване“. Той е бивш редактор на Журнала на Израелското Ортодонтско Общество и редактор на пет книги: „Лингвална Ортодонтия“ (Decker, 1998) , „Изкуството на Усмивката“ (Quintessence, 2005), „Изкуството на Лечебното планиране“ (Quintessence, 2009),“Лингвална и Естетична Стоматология“ (Quintessence, 2011) и „Изкуството на Детайлите“ (Quintessence, 2013).
Д-р Романо води лекции по цял свят по естетична ортодонтия и мултидисциплинарно лечение за възрастни, както и практически курсове по лингвална ортодонтия.
Активен член е на EAED, AAO и WFO.

Събития

""Можем ли да ускорим придвижването на зъби с алайнери, използвайки нискочестотни вибрации""
09:00 - 10:00, 05 окт (събота), 2019 (Стая: B)

Лекцията ще даде преглед на дигиталния работен процес от интраоралното сканиране, лечебното симулиране и лечебното планиране до оптимално финализиране в разнообразието от клинични случаи. Ще бъдат дадени съвети и трикове, които ще помогнат на клиницистите да използват чисти алайнери по подобрен и е...

Прочетете още
Виж всички лектори...