Лектори SDM 2019

Д-р Галип Гюрел

Д-р Галип Гюрел завършва Университета в Истанбул през 1981г. Продължава образованието си в Университета в Кентъки, в катедрата по Протетична дентална медицина.
Д-р Гюрел е основателят и настоящ президент на Турската Академия по Естетична Дентална Медицина. Член е на Американската Асоциация по Дентална Естетика (ASDA) и почетен член на Американския Борд по Естетично Зъболечение (ABAD), както и на Американската Академия по Козметична Дентална Медицина (AACD). Активен член е на Европейската Академия по Естетична Дентална Медицина (EAED). Също така е главен редактор на списанието на Quintessence в Турция. Изнася лекции върху дентална естетика по цял свят и води лекции за следдипломна квалификация в Нюйоркския Университет и Университета Yeditepe в Турция.
Автор е на книгата „Науката и изкуството на порцелановите фасети” (“The Art and Science of Porcelain Laminate Veneers”), публикувана от Quintessence през 2003. От 1984г. практикува в клиниката си в Истанбул, специализирана в областта на естетичното зъболечение.

Събития

"Лечение на изтрито съзъбие"
09:00 - 09:45, 04 окт (петък), 2019 (Стая: MIS)



Прочетете още
""Протокол за порцеланови фасети: планиране, препарация, отпечатък и провизори""
09:00 - 13:00, 05 окт (събота), 2019 (Стая: D)

В практическия си курс д-р Гюрел ще покаже авторската си техника за превизуализация и минимална инвазивна препарация през провизорите.. Участниците ще се научат да правят свободен мок ъп с композит. Ще се запознаят със съвременните концепции за дизайн на усмивката и ще се научат да прехвърлят прав...

Прочетете още
""Персонален дизайн на усмивката и оптимизиране на лечебния план" "
09:00 - 09:45, 14 ное (четвъртък), 2019 (Стая: Planmeca)

По време на демонстрацията д-р Гюрел ще демонстрира нов начин за дигитална превизуализация,използвайки мобилна фотография, прехвърлянето и в устата, комуникация с пациента и техниката на препарация през провизорите. По време на тази атрактивна демонстрация ще бъдат сравнени дигитален с аналогов м...

Прочетете още
Виж всички лектори...