Лектори SDM 2019

Д-р Хасан Магхайрех

Д-р Магхайрех е специалист по естетична имплантология от Англия и глава на Научния Комитет на Британската Академия по имплантна и възстановителна дентална медицина. Той получава степен мастър по имплантология от Университета в Манчестър, печелейки награда за най- добра клинична презентация през 2008 г. Той също така има диплома по напреднала имплантология от Университета Сан Рафаел през 2015 г. Понастоящем има частна практика в Лийдс и Белко, Северна Ирландия и чете лекции по имплантология в Университета в Манчестър. Член, лектор и директор на научния клуб на ITI в Лийдс. Публикувал е много систематични ревюта и произволно контролирани клинични опита със специално наблягане върху управлението на меките и твърди тъкани в естетичната зона. Той е в редакционния екип на международното списание по имплантология и съавтор на колаборацията Cochrane. Двойната природа на неговите клинични и базирани на доказателства обучения го правят често срещан автор в денталната литература и търсен лектор на национално и международно ниво.

Събития

" " Предсказуема водена костнотъканна регенерация в естетичната зона. Клинични съвети и тънкости" "
09:00 - 12:00, 05 окт (събота), 2019 (Стая: G)

На този практически курс участниците ще могат: * да разберат принципите на водената костна регенерация в естетичната зона, * да приложат най- последните техники за реконструкция на меки и твърди тъкани около дентални имплантати * ще се научат на напреднали техники за шиене.

Прочетете още
""Имплантологични предизвикателства в естетичната зона: Хирургични и протетични стратегии""
15:30 - 16:15, 05 окт (събота), 2019 (Стая: B)

Нуждата от поставяне на импланти във фронталната област за заместване на компроментирани или липсващи зъби изисква някои много важни оценки, правилно четириизмерно поставяне в добавка към задължителната допълнителна кост и мениджмънт на меката тъкан.Тази лекция ще представи клинични стратегии, базир...

Прочетете още
Виж всички лектори...