Лектори SDM 2019

Д-р Пол Герлоци

Д-р Пол Герлоци е роден 11.01.1951 г. в Будапеща, Унгария.
Основното и средното си образование завършва в Лос Анджелис, САЩ. Получава бакалавърска степен от Калифорнийския Унивеситет, Лос Анджелис през 1975 г. и докторска степен от Университета по Медицински Науки, Училище по Дентална Медицина, Лос Анджелис, САЩ.
През 1980 г. е лицензиран от Унгарската Държавна Комисия, а през 1983 г. от Калифорнийската дентална изпитна комисия.
В периода 1982- 83 г. е консултант в Xerox Medical Division.
Между 1982- 1990 г. е старши преподавател в Катедрата по Орална Образна диагностика на Училището по Дентална Медицина в Калифорнийския Университет. По същото време има и частна практика в Лос Анджелис, Калифорния. От 1990 г. досега има частна практика в Будапеща. От 2007 г. до днес е преподавател в Университета в Сегет, Дентален Факултет.
Д-р Герлоци е член на Унгарската Дентална Асоциация, основател и президент на Унгарската Академия по Естетична Дентална Медицина, активен член на Британската Академия по Естетична Дентална Медицина.

Събития

""Избор на материали в ерата на дигиталните технологии""
09:00 - 09:45, 04 окт (петък), 2019 (Стая: B)

Новите материали са не само естетични, те помагат да се напредне към философията за минимално инвазивна дентална медицина и от тази гледна точка те изискват промяна в техниките за препарации на зъбите. Тази лекция ще даде преглед на възможните материали за индиректни възстановявания и ще предостави ...

Прочетете още
""Как да работим с материали за CAD/CAM от препарация до фиксиране""
14:00 - 18:00, 04 окт (петък), 2019 (Стая: D)

Този практически курс ще даде обяснение за най- използваните възстановителни материали днес и ще даде обяснение зa цирконий, литиев дисиликат, фелдшпат порцелан и хибридни полимери за конвенционални корони, адхезивни корони, инлеи/онлеи и фасети.

Прочетете още
Виж всички лектори...