Лектори SDM 2019

Д-р Джонатан Ескивел

Д-р Ескивел е роден в Никарагуа. Неговата страст за дентална медицина е движещата сила, която го бута в преследване на превъзходство в денталното лечение, грижата за пациента и ученето. Завършва денталното си обучение в Американския Университет в родния си град Манагуа. След завършване той работи 4 години в практиката на баща си. Неговата страст за израстване в протетиката обаче го кара да следва специално обучение по протетика в Щатското Университетско Училище по дентална медицина в Луизиана. След завършване на протетичното обучение през 2013 г. продължава своята практика по естетика и хирургична имплантология в същия университет. Той чете лекции към Американското Проттетично Общество, Европейската Протетична Асоциация и Симпозиума Dental XP. По време на кариерата си на лектор е спечелил множество награди, включващи "Златна Ябълка, превъзходство в наградата за преподаване през 2016 г.", както и титлата почетен хоноруван член на Почетното Общество Edmund Kells. Той е бил избиран многократно за участник в "церемонията бяло палто", чест, връчвана на уважаеми преподаватели. Също е бил награждаван за професура по протетика и е член на Националното Дентално Почетно Общество. Понастоящем е асистент във Факултета по Протетика на Щатския Университет в Луизиана, където преподава на студенти и следдипломни резиденти.

Събития

""Морфо-терапевтични принципи за предсказуеми резултати в протетичната терапия: връзката между добрите клинични резултати и избора на материал""
10:30 - 11:30, 04 окт (петък), 2019 (Стая: B)

В тази презентация на участниците ще бъдат изложени важни принципи на лечебното планиране, временните конструкции, мениджмънта на меките тъкани във възстановителната интерфаза и ролята на избора на материал за крайния успех на възстановителната терапия.

Прочетете още
Виж всички лектори...