Лектори SDM 2019

Проф. Андре Садун

Проф. Садун завършва дентална хирургия във Факултета в Париж,получава следдипломна квалификация по пародонтология от Университета в Пенсилвания и по имплантология от Университета Калифорния в Лос Анджелис.Той е бил доцент в катедрата по Пародонтология на Университета в Южна Калифорния.Той е също гост професор в Университета Лома Линда и в Хадасах,Факултета по Дентална Медицина на Йерусалимския Университет.Той е дипломат от Американската Академия по Пародонтология, дипломат от Международния конгрес по Орална Имплантология със специална награда за 25 годишен принос на Американския Съвет по Пародонтология. Почетен член на Асоциацията по Американска Дентална Имплантология.

Събития

""Модерни техники за удължаване на клиничната корона в цялостната естетична терапия""
17:15 - 18:00, 04 окт (петък), 2019 (Стая: MIS)

В наши дни процедурите за удължаване на клиничната корона са приети като естетично - направлявана пародонтална хирургия. При тези процедури клиницистът трябва да обърне внимание на биологичната ширина и да вземе предвид различните биотипове, за да се избегнат потенциалните усложнения постоперативно.

Прочетете още
""Управление на меките тъкани около зъби и импланти за естетични резултати""
09:00 - 13:00, 06 окт (неделя), 2019 (Стая: H)

По време на курса участниците ще научат: * дизайн и височина на ламбото тип плик, * частична дебелина от букално, пълна дебелина от лингвално, * епително-съединителен тъканен графт, * линии на инцизия и поставяне на графт върху гингивалната рецесия.

Прочетете още
Виж всички лектори...