Лектори SDM 2010

Проф. Анджело Путиняно

 Проф. Анджело Путиняно получава своя сертификат за Доктор на Денталните Науки от Университета на Анкона, Италия. Преподава Ресторативна Стоматология в Денталното училище към Политехническия Университет на Марке, Анкона. Завеждащ Катедра по Терапевтична стоматология и Ендодонтия и Декан на Училището за Дентални Хигиенисти към Политехническия Университет на Марке, Анкона.

Проф. Путиняно е настоящ член на Италианската Общност по Терапевтична Стоматологоя (SIDOC), както и на Европейската Академия по Естетична Стоматология (EAED). Той е един от основателите и член на Академията за Минимално Инвазивна Стоматология (ACAMID) и съавтор на книгата "Адхезивна стоматология : Ключът към успеха", издадена от Quintessence International. В частната си практика в Анкона се занимава основно с възстановителна стоматология.


 

Събития

"Директни естетични възстановявания. Най-често срещани грешки и предотвратяването им. Демонстрация на възстановяване в дисталната област."
14:00 - 19:00, 30 сеп (четвъртък), 2010 (Стая: C)

ДИРЕКТНИ ЕСТЕТИЧНИ ВЪЗСТАНОВЯВАНИЯ. КАК ДА ИЗБЕГНЕМ НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИТЕ ГРЕШКИ? През 1998г. Руле и Дегранж представят концепцията за адхезивната стоматология, обяснявайки я като „тихата революция”. След по-малко от 10 години „тих...

Прочетете още
"Директни възстановявания на дистални зъби - мастър курс"
09:00 - 13:00, 01 окт (петък), 2010 (Стая: D)

Надеждността на адхезивните техники и повишените естетически изисквания на пациентите налага преразглеждане на класическите представи за възстановителната дентална медицина. Основната задача на практическия курс е да илюстрира характеристиките на материалите, въ...

Прочетете още
Виж всички лектори...