Лектори SDM 2019

Г-н Габриел Асулин

Основател на "Бизнес решения за дентални клиники". Международен експерт по управление и маркетинг на дентални клиники и автор на книгата "Превърни своята дентална практика в успешен бизнес - метода на Габриел Асулин". Книгата му е преведена на няколко езика и става бестселър в магазините. През последните години той е определян като "гуру" в областта на маркетинга и повишаването на денталните клиники по света, като е консултирал стотици клиники. Открива уникални методи в областта, които се прилагат успешно в много клиники.

Събития

""Как да превърнем нашата дентална клиника в успешен бизнес""
09:00 - 13:00, 06 окт (неделя), 2019 (Стая: Zeiss)

Семинарът включва следните теми: *Въвеждане на нови тактики, за да се избегнат големите лечебни планове (възстановяване и дентални импланти) *Средства и методи за привличане на нови пациенти чрез използване на дигиталния маркетинг *Запазване на съществуващите пациенти на клиниката и превръщането ...

Прочетете още
""5 важни правила за постигане на успешна дентална практика""
14:00 - 14:45, 06 окт (неделя), 2019 (Стая: MIS)

Асулин в своята лекция ще представи петте клинични принципа, които влияят най- много върху бизнес успеха на денталната клиника. В лекцията той ще представи някои практични и ефективни средства, които вие може да използвате във вашата дентална клиника, за да постигнете бизнес успех.

Прочетете още
Виж всички лектори...