Sofia Detal Meeting 2015 Video

Социална програма

Вижте социалната програмa по време на събитието тук

Prof. Stephen Chu

steven chu

А Novel Prosthetic Device and Method for Guided Tissue Preservation of Immediate Prostextraction Socket Implants.

Прочетете още

Програма за Зъботехници по време на SDM 2015

newspaper

Не пропускайте симпозиума DentalXP по време на SDM!

На 4-ти октомври най-добрите лектори от екипа на DentalXP ще представят разнообразни теми от имплантологията, костната и мекотъканна аугментация и дигиталните технологии в денталната медицина. Повече за тази уникална програма можете да намерите тук.

Д-р Галип Гюрел за първи път на сцената на SDM

galip gurel

Най-новата естетична концепция за Персонализиран Дизайн на Усмивката, отразяващ емоциите и характера на пациента, ще бъде представена на лекция и клинична демонстрация наживо по време на SDM. Ще научите оригиналните техники за естетичен анализ и препарация за керамични фасети на д-р Галип Гюрел. Случаят от клиничната демонстрация ще бъде завършен с помощта на CAD/CAM технология от братята Алесандро и Андреа Анини.

Прочетете още

Д-р Стивън Чу – естетичните предизвикателства при имплантологично лечение във фронта

steven chu

Д-р Стивън чу - един от най-уважаваните лектори от САЩ от ранга на д-р Паскал Мание ще гостува на SDM с целодневна презентация върху две вълнуващи теми от имплантологията и комплексното естетично лечение:

Справяне с естетичните грешки при имплантологично лечение във фронталния участък: етиология и лечебни опции.

и

Лечебни стратегии при комплексно протетично лечение: селекция на зъби и корекция на мекотъканната архитектура при протезиране.

Не пропускайте възможността да се срещнете с един от най-ерудираните лектори в областта на комплексната естетична рехабилитация и да почерпите изключителен опит и съвети за решението на сложните естетични случаи от вашата практика.

Прочетете още

Мекотъканна естетична хирургия - кадри от курса на проф. Дзукели в София

Практическият курс на проф. Джовани Дзукели върху Мекотъканна Естетична Хирургия се проведе на 22-ри и 23-ти януари в хотел Кемпински Зографски в София и представи забележителна програма върху най-съвременните техники за покриване на гингивални рецесии и взимане на съединителнотъканна присадка. Заповядайте на следващото ниво на курса на 23-ти и 24-ти април върху Резективна Хирургия в Естественото Съзъбие. Повече информация за предстоящите нива можете да получите на тел. 0886 879 392. Очакваме ви!

vilem esthetics Прочетете още

Д-р Рафи Романо ще гостува отново в София през февруари

Научете повече за предстоящите курсове по Лингвална ортодонтия и Комбинирано ортодонтско-пародонтално лечение.

vilem care

Интервю с д-р Паскал Мание

Д-р Паскал Мание споделя впечатленията си от SDM след целодневната си презентация на 5ти октомври