Лектори SDM 2015

Г-н Алберт Уанинг

Алберт Уанинг има академични степени в науките за поведението, образованието и комуникацията. Професионални постижения между 1981 – 2014г.: -повече от 2000 лекции за дентални лекари в 48 държави по света

Прочетете още

Д-р Алесандро Анини

Д-р Алесандро Агнини завършва Университета в Modena и Reggio Emilia в Италия.

Прочетете още

Проф. Алесандро Поци

След като завършва първоначалното си образование по дентална медицина в Университета в Рим през 1997г., Професор Поци развивиа своите знания и умения по орална хиругия и имплантология, ортодонтия, гнатология и протетика. След като работи като изследовател и професор по орална рехабилитация в Униве...

Прочетете още

Д-р Ангела Гусийска

Д-р Ангела Гусийска завършва дентална медицина в ФДМ-София през 1997г. Клиничната й пратика е насочена в цялостната естетична санация на съзъбието и специализирана в ендодонтия и оперативно зъболечние. От 1998г. е преподавател в ФДМ – София със специалност Оперативно зъболечение и ендодонтия.

Прочетете още

Проф. Анджело Троедан

Специалист по лицево-челюстна хирургия, директор на Център за лицева естетика във Виена. Преподавател в Университетската болница за ОЛЧХ, МУ Виена – 1988-1994 г. Директор на тренировъчния център за пиезохирургия във Виена. Лектор в много университети по света, водил е над 300 практически курса.

Прочетете още

Д-р Андреа Анини

Д-р Анини завършва Университета в Modena and Reggio Emilia, Италия. Работи в частна практика в Modena and Sassuolo, Emilia Romagna, Италия, следвайки своя брат Алесандро, като се фокусира върху неснемаемото протезиране, пародонтологията и имплантологията.

Прочетете още
Общо записи: 77 Показва записи 1 до 6
Страница 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >>   Следваща >