Годишни курсове

01 яну - 31 дек 2021

"Годишни курсове на СДМ - календар 2020"

Прочетете още

15 май - 16 май 2020

"CANCELED - Мастер клас "Управление на имплантологичната зона" с д-р Родриго Нейва"

При създалата се ситуация бяхме решили да изчакаме до последно, преди да вземем решение за двудневния курс с д-р Родриго Нейва, когото всички толкова чакахме.

За съжаление към момента ситуацията не ни позволява да спазим обявената по-рано дата и поради тази причина ще отложим курса. Имаме уверението от д-р Нейва, че при първа възможност от негова и наша страна курсът ще се организира според първоначалния ни план.

Постоянно следим за промените, за да реагираме максимално бързо и да обявим новата дата възможно най-скоро, надяваме се още през летните месеци.

Тези от Вас, които са проявили интерес към курса на д-р Нейва, ще бъдат лично информирани относно промените и новата дата.

Оставаме на Ваше разположение по всяко време на посочените мобилен и имейл.

Прочетете още

30 май - 30 май 2020

"CANCELED - Имплантология от А до Я - доц. д-р Димитър Филчев"

При създалата се ситуация бяхме решили да изчакаме до последно, преди да вземем решение за курса на доц. Филчев, когото всички толкова чакахме. За съжаление към момента ситуацията не ни позволява да спазим обявената по-рано дата и поради тази причина ще отложим курса. При първа възможност курсът ще се организира според първоначалния ни план. Постоянно следим за промените, за да реагираме максимално бързо и да обявим новата дата възможно най-скоро, надяваме се още през летните месеци. Тези от Вас, които са проявили интерес към курса на доц. Филчев, ще бъдат лично информирани относно промените и новата дата. Оставаме на Ваше разположение по всяко време на посочените мобилен и имейл.

Прочетете още

13 юни - 13 юни 2020

"CANCELED - Практически курс - Концепция за маргиналната миграция. Хироргично-протетичен подход за повишаване на пери-имплантните тъкани - д-р Константинос Валаванис"

При създалата се ситуация бяхме решили да изчакаме до последно, преди да вземем решение за курса на д-р Валаваниа, когото всички толкова чакахме. За съжаление към момента ситуацията не ни позволява да спазим обявената по-рано дата и поради тази причина ще отложим курса. При първа възможност курсът ще се организира според първоначалния ни план. Постоянно следим за промените, за да реагираме максимално бързо и да обявим новата дата възможно най-скоро, надяваме се още през летните месеци. Тези от Вас, които са проявили интерес към курса на д-р Валаванис, ще бъдат лично информирани относно промените и новата дата. Оставаме на Ваше разположение по всяко време на посочените мобилен и имейл.

Прочетете още

25 юни - 26 юни 2020

"CANCELED - Курс "Основите на минимално инвазивното дентално лечение" - д-р Галип Гюрел"

При създалата се ситуация бяхме решили да изчакаме до последно, преди да вземем решение за курса на д-р Гюрел, когото всички толкова чакахме. За съжаление към момента ситуацията не ни позволява да спазим обявената по-рано дата и поради тази причина ще отложим курса. При първа възможност курсът ще се организира според първоначалния ни план. Постоянно следим за промените, за да реагираме максимално бързо и да обявим новата дата възможно най-скоро, надяваме се още през летните месеци. Тези от Вас, които са проявили интерес към курса на д-р Гюрел, ще бъдат лично информирани относно промените и новата дата. Оставаме на Ваше разположение по всяко време на посочените мобилен и имейл.

Прочетете още
Общо записи: 7 Показва записи 1 до 5
Страница 1  2    Следваща >

Партньори