Клинични демонстрации SDM 2014

10:00 - 13:00, 02 окт (четвъртък), 2014
Стая: Planmeca

"Анализ, препарация и циментиране на керамични фасети"

Д-р Георги Илиев

Използването на керамичните фасети е съвременен метод и средство за постигане на високоестетично и същевременно минимално инвазивно дентално лечение.
Тази година на клиничната демонстрация ще бъде представена в детайли цялата концепция и методика при използването на керамичните фасети като лечебен метод
В кратко видео ще бъде представено :
Анализирането и планирането на клиничният случай преди започване на същинското лечение е изключително важен етап при керамичните фасети. Ето защо ще започнем с представяне на новите концепции за дигитален дизайн на усмивката, за изграждане на дизайн съвпадащ напълно с индивидуалността на пациента с неговия темперамент. Как да представим нашият лечебен план по най-подходящият начин, за да имаме пълното удобрене на пациента.
Видото ще включва също така изработване на Mock up, водач на препарацията, техниката на зъбна препарация, издължаване на клиничната коронка на зъбите с лазер, отпечатъчна техника, провизорни конструкции.
На живо :
Фиксирането на керамичните фасети и пълният адхезивен протокол ще бъде представено на живо. Ще бъдат представени всички съвременни средства за циментиране на керамични фасети, как да направим избор на адхезивна система, анализ на адхезивната връзка, трайност на адхезвната връзка, рискове и критични моменти при залепването.
Ще бъде анализирана оклузията. Как да постигнем стабилна оклузия и дълготрайност на лечението с фасети без риск от счупване.

Обратно към списъка......