Лекции SDM 2018

15:00 - 16:00, 30 сеп (неделя), 2018
Стая: MIS

"“Как да управлявате денталната практика като устойчив печеливш бизнес?”"

Г-н Петър Горялов
Г-жа Ирина Горялова

През 2006 г. Петър Горялов и Ирина Горялова създават DreamersDo - водещ доставчик на услуги по организационно лидерство и е първата компания за коучинг по организационно лидерство за управители и мениджърските им екипи в България. Те първи въвеждат в бизнеса в България, включително в стоматологични кабинети и клиники, едни от най-съвременни управленски методологии в света, които се прилагат в Силициевата долина, както и от компании от престижната класация Fortune 500.

Партнирали са с едни от най-напредничавите управители и екипите им да придвижват компаниите си на следващото ниво, да изграждат устойчив печеливш ръст и да са лидери в своите индустрии при експоненциално ускоряваща се промяна. Работили са с компании с големина от 20 до 2500 служителя - лидери в енергийната, финансовата, инфраструктурната, медийната, рекламната, химическата, автомобилната и фармацевтичната индустрия и др., както и с дентални кабинети и клиники в стоматологичния сектор. Един от техните вдъхновители за това да подкрепят техните клиенти да изграждат устойчивост и съвършенство в бизнеса е проф. д-р Уик Алекзандър, който със своя стремеж към съвършенство и дългосрочна стабилност на резултатите и в ортодонтията, и в управлението на клиниката си като бизнес, е изградил наследство без аналог в ортодонтията в световен мащаб. Сред постиженията им са:
• Ирина и Петър са пионери в коучинг индустрията в България и през 2011 г. в Лас Вегас бяха удостоени с едно от двете най-високите отличия в световната коучинг индустрия - ICF President’s Award (Наградата на президента на Международната коуч федерация (ICF) за тяхното лидерство и принос към развитието на професионалния коучинг в България.
• А през 2010 г. с още 22 организации от целия свят като NASA, the BBC, SAP, T-Mobile, Nordea Bank, Ramada hotel, PepsiCo, UNIQA и други добра клиентска практика на EOS Matrix и DreamersDo бе избрана и публикувана в “Световения бизнес наръчник за успешното приложение на коучинга в организациите”. Тя е първата международно призната практика от България.
• Те споделят визията си за това как България може да се превърне в хъб за лидери на световно ниво през 2013 г. в интервю-профил за корицата на Coaching at Work - най-авторитетното списание в коучинг индустрията, издавано във Великобритания и разпространявано в цял свят.
И двамата са редовни автори по теми като мениджмънт и организационно лидерство във водещото бизнес списание в България – “Мениджър”, и други онлайн, печатни и тв медии.

Обратно към списъка......