Лектори SDM 2010

Д-р Александър Клочков

Д-р Александър Клочков е роден на 25 Август 1976 г в гр. София. През 2000г. завършва висшето си образование във Факултета по дентална медицина към МУ- София. От 2004 г. работи като асистент в Катедра Протетична.

Прочетете още

Д-р Ангела Гусийска

Д-р  Ангела Гусийска  завършва образованието си по дентална медицина  във Факултета по дентална медицина-София през 1997 г. Клинична й практика от 1997 г. е с насоченост в ендодонтия и възстановително лечение на съзъбието.

Прочетете още

Д-р Ангело Троедан

Специалист по Лицево-челюстна хирургия,  директор на Център за лицева естетика във Виена, Австрия. Президент на международната академия по ултразвукова хирургия и имплантология.

Прочетете още

Проф. Анджело Путиняно

  Проф. Анджело Путиняно получава своя сертификат за Доктор на Денталните Науки от Университета на Анкона, Италия.  

Прочетете още

Проф. Андре Садун

Проф. Саадун се дипломира като орален хирург във Факултета по дентална медицина в Париж, получава сертификати за следдипломна специализация в областта на пародонтологията (University of Pennsylvania) и имплантологията (University of California, Los Angeles).

Прочетете още

Д-р Аслан Гокбуджет

Проф. Аслан Гокбуджет е роден през 1957г. В Адана, Турция. Завършва Стоматологичния Факултет на Университета Дикле през 1982. Още същата година е асистент в Катедрата по Пародонтология на Истамбулския Универистет, където получава и докторската си степен през 1989г.

Прочетете още
Общо записи: 50 Показва записи 1 до 6
Страница 1  2  3  4  5  6  7  8  9    Следваща >