Лекции SDM 2021

12:00 - 13:00, 08 окт (петък), 2021
Стая: Einstein

"Границата зъб/имплантат и възстановяване в естетичната рехабилитация: B.O.P.T и концепцията PRAMA"

Д-р Стефано Конти

По време на клиничната практика на естетичната стоматология критичните въпроси, красотата, здравето и почтеността, които отличават отличния краен резултат от неуспеха, са най -вече в решаващите области, където тези елементи влизат в контакт: интерфейсите.

Презентацията се фокусира върху нов протетичен протокол за вертикална подготовка на зъба, B.O.P.T. концепцията и за възстановителните аспекти и уникалността на сближаващата се шия на Prama, проектирана да работи в синергия с биологични фактори за постигане на дългосрочна естетика.
Нов профил на поява на короната с финална линия на различни нива ни позволява да взаимодействаме с околните тъкани, променяйки тяхната форма и дебелина за нова идеална и стабилна естетична гингивална архитектура.
Всички стъпки за изпълнение на B.O.P.T, от подготовката на зъбите до окончателното циментиране, ще бъдат анализирани с клинични случаи.
Биодинамичното оформяне на мека тъкан, 3D позициониране, дефинирани и подходящи профили на поява с точен анализ на STA около възстановяванията, поддържани от импланти, ще бъдат подробно обсъдени с клинични случаи.

Обратно към списъка......