Курсове SDM 2015

14:00 - 18:00, 01 окт (четвъртък), 2015
Стая: G

"Дентална травма:диагноза, лечение, директни възстановявания и нови техники за полудиректни възстановявания"

Д-р Патриция Луки

Около 25% от нашите пациенти са били афектирани в миналото или по време на активен лечебен период от дентална травма. Затова е решаващо всеки клиницист да знае как да се справи с всякакъв тип денталнатлна травма. Това означава да имаме знанията в диагностиката, лечението и прогнозата. Правилният лечебен план не може да пренебрегне уменията в консервативната дентална медицина. Целта на практическия курс е да даде на участниците знанията за всеки аспект на денталната травма: от диагностиката към лечението. Чрез много клинични случаи, лекторът ще обясни как да се справим с общите аспекти от ефекта на денталната травма.
Тя също ще представи употребата на фасети, направени в дентален кабинет при справянето със зъбни фрактури. Tехниката с композитни фасети, представена преди 5 години, представя добър избор при млади пациенти, с цел улесняване при изграждане на фрактуриран зъб.
Използвайки съзъбие, всеки участник ще смени, адаптира и прецени правилния цвят за композитна фасета, с цел да възстанови фрактуриран зъб.

Обратно към списъка......