Лекции SDM 2022

11:45 - 12:00, 06 окт (четвъртък), 2022
Стая: Hall Septodont

"Дигитално: от естетика до функция"

Зъботехник Кристиан Петри

От всики лицеви изражения, усмивката е най- силния и красив начин да кажеш: Аз съм щастлив, Аз съм успешен, Аз се чувствам добре, Аз имам увереност, Аз обичм, Аз мисля.
Също така е ефективен комуникационен инструмент и най- красивият начин да поздравиш. Най- често използваният емотикон в дигиталната среда е "Smile Face", но тази картинка е перфектна, симетрична и непроменяща се всеки път, когато я използваме, независимо, дали се чувстваме по този начин. Какво правим, ако по някаква причина не можем да използваме този великолепен инструмент?
Живеем във век, в който времето е най-скъпо и технологията ни променя. По тази причина, всяка секунда е много или малко важна, скъпа и невъзможна да възстановим, а може решително да промени почти всеки аспект от живота ни. Живеем във век на скорост и затова е препоръчително да се адаптираме към условията на средата, за да не изоставаме. Това се отнася за всички отрасли, включително медицина и стоматология.
Бърз, сигурен, точен, адаптивен, лесен и продуктивен, CAD/CAM в никакъв случай не е екстравагантна или претенциозна покупка или прищявка, както някои смятат. CAD/CAM технологията вече е част от бъдещето на денталните технологии или по-точно е НАСТОЯЩЕ и необходимост, за да направи животът ни по- лесен, да подобри значително нашия работен процес, от което пациенти и лекари печелят. Технологиите играят важна, но не и окончателна роля за постигане на отлични резултати.
Да знаем как да използваме технологиите, да познаваме най- модерните материали, за да постигнем най- ефективният резултат ежедневно и да повишим продуктивността е ключът към Успеха.

Обратно към списъка......