Лектори SDM 2023

Д-р Карло Алеберто Кочиа

Д-р Карло Алберто Кочиа завършва стоматология през 2016 г. в Европейския университет в Мадрид. Веднага след получаването на степента той посещава магистърска програма по ендодонтия и възстановителна дентална медицина, координирана от проф. Симоне Грандини в университета в Сиена. Интересът към възстановителния свят скоро се превърна в истинска страст.
На следващата година посещава магистърска степен по одонтостоматологична спешна хирургия в университета в Пиза, преподавана от проф. Марио Габриеле.
През 2018 г. посещава магистърска степен по протезиране и имплантология с модерни технологии в Университета на Болоня при проф. Карло Монако.

Събития

"„Подходи към дълбоките подвенечни граници в съвременната възстановителна дентална медицина. Индикации за deep margin elevation и за завършване на препарацията с ламбо."
10:10 - 10:50, 05 окт (четвъртък), 2023 (Стая: MILLENNIUM)

Мултидисциплинарността е ключът към успеха в модерното възстановяване, а периореставративният подход позволява възстановяване на силно увредени зъби. Оценката на възстановителната граница по отношение на поддържащата тъкан ще ни позволи да очертаем протокол за справяне с всички клинични ситуации.

Прочетете още
Виж всички лектори...