Лектори SDM 2015

Проф. Стивън Чу

Д-р Стивън Чу заема две академични длъжности – в Катедрата по Пародонтология и Имплантология Ашман към Нюйоркския Университет и като клиничен преподавател в Катедрата по Пародонтология в Колумбийския Университет. Също така той ръководи частна практика в Ню Йорк, ориентирана към неснемаемото протезиране, естетиката и имплантологията. Д-р Чу има многобройни публикации в денталната литература и изнася множество лекции на национално и международно ниво върху естетика, ресторативна дентална медицина и имплантология.
Д-р Чу е член на редакторската колегия на няколко рецензирани дентални списания.
Европейската Академия по Естетична Дентална Медицина му присъжда наградата Peter Scharer за най-изтъкнат лектор.

Събития

"Естетични грешки при имплантологично лечение във фронталната област: етиология и лечение"
09:30 - 10:30, 01 окт (четвъртък), 2015 (Стая: MIS)

Естетичните грешки, свързани с дентални импланти в естетичната зона, са най- голямото предизвикателство, с което денталният екип може да се сблъска. Тези проблеми могат да бъдат лицеви, интердентални,или комбинация от дефекти. Голяма част от лечението се върти около корекция на тези естетични дефект...

Прочетете още
"Семинар I част: Лечебни стратегии при комплексно протетично лечение:селекция на зъби и корекция на мекотъканната архитектура при протезиране"
11:00 - 13:00, 01 окт (четвъртък), 2015 (Стая: Planmeca)



Прочетете още
"Лечебни стратегии при комплексно протетично лечение:селекция на зъби и корекция на мекотъканната архитектура при протезиране"
11:00 - 18:00, 01 окт (четвъртък), 2015 (Стая: Planmeca)

Цялостно планиране на лечението на комплексни естетични и възстановителни случаи, включващи зъби и импланти, може да бъде предизвикателство. Ключът към успеха е да се разбере и да разработят предвидими стратегии в грижите за пациентите. Презентацията ще се фокусира върху диагностиката на зъбни и м...

Прочетете още
"Семинар II част: Лечебни стратегии при комплексно протетично лечение:селекция на зъби и корекция на мекотъканната архитектура при протезиране"
14:00 - 18:00, 01 окт (четвъртък), 2015 (Стая: Planmeca)



Прочетете още
Виж всички лектори...