Лектори SDM 2023

Зъботехник Ерик Роландо

Съосновател и главен изпълнителен директор @ Laboratorio odontoprotesico di Rolando Erik & Cerato Sergio S.r.l., Кунео, Италия
Роден в Кунео през 76 г. Завършва Istituto G. Plana в Торино, като веднага се отличава сред най-добрите ученици на училището.
През 2002 г. става собственик на зъботехническа лаборатория, специализирана в изработката на естетични и рехабилитационни протези.
Благодарение на страстта си към професията си, която му дава възможност, както той обича да казва, да „създава произведения на изкуството по поръчка“, той продължава да задълбочава знанията си и да изучава материали и техники, като има природата за свой референтен модел, винаги убеден, че това е моделът, към който да се стремим и от който да се вдъхновяваме.

Събития

"Опростяване на имплантатната рехабилитация на тотално обеззъбени челюсти"
15:40 - 16:30, 06 окт (петък), 2023 (Стая: MILLENNIUM)

Днес има широк спектър от налични обучения за хирургично управление на рехабилитации на импланти с пълна дъга, например за техниката All-on-4, но остава несигурността относно проблема с протезите, както временна, така и окончателна. Последното все още е стресиращо както за клиницистите, така и за те...

Прочетете още
Виж всички лектори...