Лектори SDM 2015

Д-р Винченцо Мусела

Д-р Винченцо Мусела завършва зъботехника в Института Reggio Emilia Galvani, a по-късно и стоматология в университета в Анкона Италия. През 1996 г. срещата му с учителя Джузепе Зупарди, с когото той започна голямо приятелство и сътрудничество, допринася за неговото развитие и го кара да се насочи предимно към естетичните керамични протезни конструкции, във всичките им форми. Горд приятел и ученик на проф. Марио Мартинони, от когото възприема страстта към професията, работи с д-р Дарио Кастелани, с който формира партньорство, базирано на взаимно уважение и приятелство.
В периода 2000-2002г. работи с проф. Джефри Окесон, директор на центъра по орофациална болка в Университета на Кентъки. Активно сътрудничество с:
Проф. Анджело Путиняно, клиника Анкона, Италия;
Проф. Нитцан Бичачо, клиника в Тел Авив, Израел;
Доц. Димитър Филчев, клиника София, България.
Създател на системата "Естетична визуализация" и „Техника за обратно наслояване“
Основател на: Aesthetic dental full HD.

Събития

"Протетичен дизайн:клинични и технически аспекти в системата за "естетична визуализация""
11:00 - 13:00, 01 окт (четвъртък), 2015 (Стая: MIS)

Рехабилитацията на естетичната зона винаги е била смятана за едно от най-големите предизвикателства на нашата професия. Ако е вярно твърдението, че "естетика не съществуват без здраве", би било полезно да се изчака малко, да се видят нещата от биологична гледна точка, като се имат предвид материалит...

Прочетете още
"Директно-индиректни композитни възстановявания на дистални зъби."
09:00 - 13:00, 03 окт (събота), 2015 (Стая: G)

Дава лесен и предвидим протокол на работа на обратната послойна техника – директно и индиректно. Обстойно ще се засегнат характеристиките на новите генерации композити и на многото предимства на техниката, както за пациента, така и за опериращия.

Прочетете още
Виж всички лектори...