Лектори SDM 2021

Д-р Катрин Лосада

Катрин Лосада ( Родена в Каракас, Венецуела 1973г.). Успешно завършва стоматология през 1999г. в Каракас, Венецуела в Universidad Central de Venezuela. През 2001г. се премества в Швейцария, където продължава опита си и приравнява дипломата си в Испания и ЕС, а по- късно и в Швейцария.
Работи в частна практика в Швейцария повече от 10 години. Професионалист с опит в дигиталното планиране, дизайн и лечение на пациенти с функционални и естетични проблеми. Фокусирана е в използванети на модерни CAD / CAM методи като CEREC, в частната си практика в Цюрих.
Катрин е активен асистент в проучването в Клиниката по Консервативна и Превантивна медицина в Катедрата по Дигитална, Ресторативна и Компютърна стоматология в Университета в Цюрих, от 2019г.
Международен лектор и Opinion Leader за различни дентални компании (GC Europe, GC Iberia, Polydentia CH, Smileline CH, 3M ESPE).
Заедно със Smileline Швейцария развива и проектира електронен дентален уред за диагностика K-lite като допълнителен уред, полезен в модерната стоматология.

Събития

""Изкуството да използваш флуоресценцията в стоматологията""
09:00 - 10:10, 07 окт (четвъртък), 2021 (Стая: Newton)

Развивайки тази завладяваща тема, ще научите повече за: Флуоресценцията като оптични и физични качества и защо е важна в стоматологията днес? Важността на избора на правилен материал чрез флуоресцентно водена техника (FGT) и кога да я използваме? Как да разграничаваме зъбните тъкани по време на к...

Прочетете още
Виж всички лектори...