Лектори SDM 2011

Д-р Бранимир Кирилов

Д-р Бранимир Кирилов се дипломира през 1998 г. в Медицински университет - София, специалност “Дентална медицина”. От 1999г. е редовен асистент в катедрата по “Орална и Лицево - Челюстна хирургия” към Факултета по Дентална медицина, София.  През 2003 г. придобива специалност “Орална хирургия”.



Д-р Бранимир Кирилов е преподавател във Факултета по Дентална медицина, Медицински университет – София. Утвърден и сертифициран преподавател в Международния учебен център по дентална имплантология IFZI и негов представител за територията на България.



Член на ICOI. Член на БЗС. Д-р Кирилов е с множество квалификационни курсове в областта на денталната имплантология при водещи световни специалисти. Изнася доклади и лекции като участник в международни конгреси по дентална имплантология в САЩ и Европа. Автор е на редица статии и публикации в областта на имплантологията и естетичната стоматология. Името му се свързва с изграждането, имиджа и развитието на българската школа по дентална имплантология и пластика. Ръководи семинари и консултации в Международния учебен център по дентална имплантология IFZI – България.




В момента работи в основания от него Център по имплантология и естетична стоматология Медикъл Дент.

Събития

"Разстояние между имплантите и значение за състоянието на алвеоларната кост"
10:30 - 11:30, 29 сеп (четвъртък), 2011 (Стая: Placaid)



Прочетете още
Виж всички лектори...