Лектори SDM 2022

Д-р Франческо Пирас

Завършва стоматология в Университета на Флоренция, д-р Франческо Пирас получава магистърска степен по ендодонтия в Стоматологичния факултет на Университета в Торино - Lingotto, където от 2016 г. заема ролята на клиничен асистент в „Магистър по клинична и хирургична микроендодонтия ".
Част от екипа на лектори Fradeani Education и сертифициран член на ESE (Европейско дружество по ендодонтология), той извършва интензивна образователна дейност в организирането на курсове, конференции и културни събития на тема ендодонтия с участието на най-престижните лектори. Национален и международен лектор, той е консултант на различни производствени компании за подобряване и развитие на ендодонтски инструменти и армаментариум.
Има частна практика, посветена изключително на ендодонтията във Флоренция, Италия.

Събития

"Ендодонтска микрохирургия "
11:00 - 12:00, 08 окт (събота), 2022 (Стая: Milenium )

Целта на ендоднтската хирургия е хирургично да се осъществи оформяне, почистване и триизмерно запълване на апикалната част на кореновия канал; по време на презентацията си ще покажа най- новите концепции, техники, инструменти и материали за постигане на целите на хирургичното ендодонтско лечение. ...

Прочетете още
Виж всички лектори...