Лектори SDM 2019

Проф. Ларс Бергман

Проф. Бергман получава своята степен по дентална медицина през 1998 г. и мастър по ендодонтив през 2003 г. от Католическия Университет в Льовен, Белгия. Той защитава степен доктор върху темата: "Рентгенографска микрофокусна компютърна томография за неразрушителна оценка на възможността за оформяне с никел-титаниеви ротиращи инструменти и последващата обтурация" (ръководител проф. Пол Ламбрехт през 2006 г.) и завършва следдипломен изследователски проект върху минимално инвазивна ендодонтия в същия университет. Работи в частни практики в Брюксел и Амстердам. През 2011 г. стартира групова практика в Брасчаат, Белгия. Освен своята работа в частната практика той е гостуващ професор в Университета в Льовен и сътрудник в докторска теза върху цервикална коренова резорбция. Автор е и съавтор на няколко партньорски публикации заедно с Льовен BIOMAT Изследователската Група. Чете лекции и провежда практически курсове на национално и международно ниво.

Събития

""Външна коренова резобрция: предизвикателство в ендодонтията""
16:00 - 17:00, 03 окт (четвъртък), 2019 (Стая: MIS)

Да се отговори на въпросите относно използването на съществуващата ендодонтска литература върху прогнозата и лечебния изход. Да се разберат възможните последствия от нелечението на хроничните ендодонтски инфекции. Да се дискутират прогностичните фактори и лечебния изход (хирургичен и нехирургичен). ...

Прочетете още
""Новите машинни инструменти в ендодонтията - нов и лесен начин за всякакви случаи""
14:00 - 18:00, 04 окт (петък), 2019 (Стая: Zeiss)

На курса ще имате възможност да научите как да обработвате в лесни стъпки дори и трудни ендодонтски канали. Ще бъде представена Wave One Gold системата. Като ще можете с помощта на микроскопи на естествени зъби да получавате винаги предсказуем резултат .

Прочетете още
Виж всички лектори...