Лектори SDM 2012

Д-р Ерик Ван Доорен

Д-р Ерик Ван Доорен завършва Католическия Университет в Льовен, Белгия, откъдето се дипломира като лекар по дентална медицина през 1982 година. След като се дипломира, той открива частна практика в Антверпен, Белгия, ограничeна до пародонтология, неснемаемо протезиране и импланти.


В момента д-р Ван Доорен е гостуващ професор в Университета в Лиеж (Белгия) и Университетa в Марсилия. Той е активен член на Европейската Академия по Естетична Дентална Медицина. В допълнение той е член на редакционната колегия на изданията „Teamwork“(Германия) / „PPAD“ (САЩ) /на вестника „Козметична Дентална Медицина“ (“Journal of Cosmetic Dentistry”) и член на Белгийското Дентално Дружество.

Д-р Ван Доорен води лекции на национално и международно ниво главно върху естетика, импланти и естетична пародонтална хирургия.

Събития

"Основни концепции при планиране на ортодонстко-протетични случаи, когато предстои поставяне на импланти: мултидисциплинарен подход.; Подобряване на естетичните резултати с директни и индиректни възстановявания; Нови възможности за подобряване на естетичната зона; Възстановяване на "безнадеждни" зъби в естетичната област с импланти. Ключът към успеха.; Адхезивни реставрации във фронталния и дисталния участък: клинични аспекти и индикации"
09:00 - 09:00, 29 сеп (събота), 2012 (Стая: MIS)



Прочетете още
"Нови възможности за подобряване на естетичната зона"
16:30 - 17:30, 27 сеп (четвъртък), 2012 (Стая: MIS)

Естетичната рехабилитация с помощта на импланти при пациенти с естетически и функционално компрометирано съзъбие често включва мултидисциплинарен подход. Постигането на естетични резултати при мултидисциплинарните случаи представлява значително клинично предизвикателство. През последните години усл...

Прочетете още
Виж всички лектори...