Лектори SDM 2023

Д-р Панагиотис Нтовас

Д-р Нтовас получава своята докторска степен по дентална хирургия (DDS) през 2014 г. и своята магистърска степен (MSc) през 2021 г. от Националния и Каподистрийски университет в Атина, Гърция. В същия университет е завършил тригодишна следдипломна програма по възстановителна дентална медицина. Д-р Нтовас е носител на клинични и научни награди и автор на множество научни публикации. През 2022 г. е удостоен със стипендия от Международния екип по имплантология, за да продължи обучението си по имплантологична дентална медицина и внедряване на дигитални технологии, в катедрата по протезиране в Tufts University School of Dental Medicine, Бостън, САЩ. Той е член на множество професионални организации, включително Academy of Osteointegration, Digital Dental Society (DDS), International Team for Implantology (ITI), European Prosthodontic Association (EPA) и Hellenic Academy of Estetic Dentistry (HAED). Основният фокус на д-р Нтовас в рамките на преподаването, изследванията и клиничната практика е естетичната и имплантологична дентална медицина, както и внедряването на цифрови технологии.

Събития

" Пътят от лечебният план до естетичната рехабилитация. Интердисциплинарни решения с помощта на дигитални работни протоколи"
16:45 - 17:30, 05 окт (четвъртък), 2023 (Стая: SEPTODONT)

Целта на презентацията е да опише прилагането на дигиталната технология в клиничната практика, като инструмент за постигане на цялостен план за лечение и дизайн на усмивката, към ориентирани към пациента естетични рехабилитации. Ще бъдат обсъдени най-новите иновации в цифровите технологии, в комбина...

Прочетете още
Виж всички лектори...