Лектори SDM 2022

Д-р Андреа Ричи

Д-р Андреа Ричи завършва Университета в Перуджа през 1996г.
През 1999г., след три- годишна програма получава сертификат по Протетика за напреднали в Университета на Южна Калифорния Лос Анжелис. В същия университет има ипреподавателска дейност.
От 1999г., неговата практика е специализирана по Протетика, Пародонтология и Имплантология с най-голяма насочност към естетичния участък.
Активен член е на Европейската Академия по Естетична Стоматология (EAED), Сътрудник в Американската Академия по ресторативна Дентална Медицина(AARD), Активен член на Италианската Академия по Естетична Стоматология (IAED).
Основател и Научен Ръководител на IDEAT( Институт по Дентално Обучение и Терапия), Образователен институт, който организира курсове за лекари по дентална медицина на живо и онлайн.
Съ-автор на няколко статии, публикувани в международни издания.
Активно води лекции в Европа, САЩ, Китай, Сингапур, Саудитска Арабия, Бразилия, ОАЕ и Япония.
От Януари 2018г. е водещ в Училището за Лидерство Роберто Ре, най-голямата организация за Личностно израстване в Европа.

Събития

"Критични фактори за професионален успех"
09:30 - 10:30, 06 окт (четвъртък), 2022 (Стая: Hall Septodont)

Професията на денталния лекар е една от най- предизвикателните по много причини. В повечето случаи се фокусираме изцяло върху клинични детайли, процедури и цели. Разбира се, че тези фактори за много важни за клиничния успех.

Прочетете още
Виж всички лектори...