Лектори SDM 2021

Д-р Федерико Тироне

Завършил с отличие Университета в Торино през 2004 г., той решава да подобри техническите си умения извън академичната среда, следвайки големите световни майстори на оралната хирургия и пародонтологията.
Той се фокусира върху оралната хирургия, усъвършенстваната имплантология и пародонтологията за около десетилетие. Рекламира основава една от най -големите стоматологични клиники в Италия.
Активен член на Италианската академия за остеоинтеграция (IAO). Той е публикувал няколко статии изключително в международни рецензирани списания и е съосновател на блога MASTERING DENTISTRY.
Той е лектор на много международни курсове и конгреси и всяка година стотици зъболекари участват в курсовете му в Италия.

Събития

"„ Голяма клиника, големи случаи, високо качество, масивен приход! Опитът в свързването на качество и бизнес през 2021""
16:00 - 17:00, 08 окт (петък), 2021 (Стая: Einstein)

Много често се смята, че малките дентални практики означават по-добро качество. Обратно е твърдението за големите дентални клиники „ По-голяма практика- по-ниско качество“. От друга страна новите насоки в денталното лечение, като технологии и съвременно имплантологично лечение изискват инвестиции,...

Прочетете още
Виж всички лектори...