Лектори SDM 2012

Зъботехник Бруно Д‘Иноченцо

Бруно Д‘Иноченцо е зъботехник, роден в Италия. Преди около 21 години се премества в САЩ. След 5- годишно обучение в „Професионалния Институт по Занаятчийство- Стоматологично училище“ в Акила,Италия, той получава Магистърска степен за Зъботехник. След Пристигането си в САЩ работи в две лаборатории за корони и мостови контрукции в Ню Джърси.
През 2000г., Бруно се присъединява към Dentrexи Captek в качеството си на Технически Директор Продажби и е обучил и консултирал много лаборатории в САЩ, Коста Рика, Бразилия и Европа (основно Италия и Испания). Бруно има привилегията да работи и консултира световно признати имена в зъботехниката като Ромео Пасчета, Клод Сибер, Оливър Трикс, Джузепе Зупарди и Мариано Лимончело.
Бруно е помагал планирането на случаи на Д- р Винсент Челенза и Д-р Граз Джилио заедно с Ромео Пасчета, които са публикувани в последната книга на Ромео Пасчета “Dentistry Atlas”, която вече е издадена и на английски език през Юли 2012.
Бруно е женен за съпругата си Мариана от 21 години. Имат две деца- Кристина на 15г. и Джошуа на 11г. Последните две години живеят в Андовър, Ню Джърси. Със съпругата си са много активни в тяхната църковна общност, като той е помощник свещенник.

Събития

"Ненадмината естетика и устойчивост"
09:00 - 13:00, 27 сеп (четвъртък), 2012 (Стая: 16 fl.)



Прочетете още
Виж всички лектори...