Лектори SDM 2021

Зъботехник Даниеле Рондони

Даниеле Рондони е роден през 1961, живее и работи в родния си град, където е мениджър и директор на неговата собствена лаборатория от 1982г.
Получава зъботехническото си образование в професионалния институт "P. Gaslini" в Геноа през 1979г. и през 1981г, е един от професионалистите, които основават Зъботехническото Училище в Савона катo учител и член на основателите.
Кариерата му включва множество международни професионални обучения в Швейцария, Германия и Япония и от 2007г. е одобрен за активен член на ЕАЕD. През 1994 започва международна лекторска кариера в едни от най- престижните световни симпозиуми.
По- специално е отдаден на изследването на морфологията и денталната естетика, активно съдейства за развитието на материали използвани за естетични дентални възстановявания.
Автор е на "Tecnica della Multistratificazione in ceramica"( Многослойна Керамична техника) и на лабораторния наръчник за използване на композитни материали, който цели да създаде работни протоколи за индиректни техники и пресиране на композита върху метал и импланти и по този начин представя собствения си метод : "Sistema di stratificazione a durezza inversa" TENDER ( Инвертирана стабилност за послойна техника)
Активен член на EAED
Активен член на IAED
Почетен член на Styleitaliano
Сътрудник и лектор на SICED
Международен инструктор на Norikate Dental Materials

Събития

"Проектиране стабилността на гингивата в лабораторията: опит и проследяване от гледна точка на зъботехника"
10:00 - 11:00, 08 окт (петък), 2021 (Стая: Einstein)

Дълготрайност- Морфология- Проект- Критерии за избор на материал- Клинична стратегия- Дизайн

Прочетете още
"„Изработване на акрилни и композитни провизори за дълготрайна естетика и лечебен резултат“"
09:00 - 13:00, 09 окт (събота), 2021 (Стая: Ellipse)

Този курс има за цел да покаже как здравите и силни венци могат да бъдат облагодетелствани чрез внимателно планиране на лабораторията за възстановяване, чрез умело проектиране на зъби, избор на материал, точна настройка на протокола.

Прочетете още
Виж всички лектори...