Лектори SDM 2021

Д-р Рафи Романо

Д-р Рафи Романо е специализирал ортодонтия и лицево-дентална ортопедия в Денталния Факултет на Еврейския Университет Адаса Йерусалим. Има частна практика в Тел Авив, Израел, където работи ортодонтия с акцент върху ортодонтията за възрастни. Д-р Романо е главен редактор на книгата „Ортодонтия: Изкуство и Практика на Лицеводенталното усъвършенстване“. Той е бивш редактор на Журнала на Израелското Ортодонтско Общество и редактор на пет книги: „Лингвална Ортодонтия“ (Decker, 1998) , „Изкуството на Усмивката“ (Quintessence, 2005), „Изкуството на Лечебното планиране“ (Quintessence, 2009),“Лингвална и Естетична Стоматология“ (Quintessence, 2011) и „Изкуството на Детайлите“ (Quintessence, 2013).
Д-р Романо води лекции по цял свят по естетична ортодонтия и мултидисциплинарно лечение за възрастни, както и практически курсове по лингвална ортодонтия.
Активен член е на EAED, AAO и WFO.

Събития

"Лечение на отворена захапка с алайнери: от диагнозата до дългосрочните резултати"
15:45 - 16:45, 08 окт (петък), 2021 (Стая: Newton)

Отвореното ухапване е един от най-честите неправилни прикуси при тийнейджъри и възрастни и един от най-трудните за лечение и задържане. Лекцията ще обхване различни методи за преодоляване на отворената захапка, ще разгледа причините и ще даде съвети за успешно задържане.

Прочетете още
Виж всички лектори...