Лектори SDM 2021

Д-р Винченцо Музела

Д-р Винченцо Мусела завършва зъботехника в Института Reggio Emilia Galvani, a по-късно и стоматология в университета в Анкона Италия. През 1996 г. срещата му с учителя Джузепе Зупарди, с когото той започва голямо приятелство и сътрудничество, допринася за неговото развитие и го кара да се насочи предимно към естетичните керамични протезни конструкции, във всичките им форми. Горд приятел и ученик на проф. Марио Мартинони, от когото възприема страстта към професията. Работи с д-р Дарио Кастелани, с който формира партньорство, базирано на взаимно уважение и приятелство.
В периода 2000-2002г. работи с проф. Джефри Окесон, директор на центъра по орофациална болка в Университета на Кентъки. Активно сътрудничество с:
Проф. Анджело Путиняно, клиника Анкона, Италия;
Проф. Нитцан Бичачо, клиника в Тел Авив, Израел;
Доц. Димитър Филчев, клиника София, България.
Създател на системата "Естетична визуализация" и „Техника за обратно наслояване“
Основател на: Aesthetic dental full HD.

Събития

"Минимално инвазивни възстановявания с фасети"
11:00 - 12:00, 09 окт (събота), 2021 (Стая: Newton)

Постижението на естетиката не може да не премине очакванията на пациента. Разочароващите резултати не се дължат само на технически или клинични проблеми, а по -скоро често са резултат от лоша комуникация с пациента. Правилният естетичен преглед е единствената система, която ни позволява да контролир...

Прочетете още
Виж всички лектори...