Лектори SDM 2023

Д-р Рафи Романо

Д-р Рафи Романо, специалист по ортодонтия и дентофациална ортопедия (Еврейски университет, Хадаса Йерусалим), поддържа частна ортодонтска практика в Тел Авив, с акцент върху ортодонтията за възрастни и естетичната ортодонтия.
Д-р Романо е посланик на AAO, представляващ Израелското ортодонтско дружество. Той е активен член на EAED (Европейската академия по естетична дентална медицина). Той е редактор на пет книги: Лингвална ортодонтия (Decker, 1998), Изкуството на усмивката (Quintessence, 2005), Изкуството на планирането на лечението (Quintessence 2009), Лингвална и естетична ортодонтия (Quintessence 2011) и Изкуството на детайлизирането, (Quintessence, 2013).

Събития

"Голямото предизвикателство при лечението на отворена захапка при възрастни, както от гледна точка на биомеханиката, така и от гледна точка на планирането на лечението."
14:00 - 15:00, 06 окт (петък), 2023 (Стая: SEPTODONT)

Повечето възрастни с отворена захапка са имали предишно ортодонтско лечение в тийнейджърските си години. Рецидивът се дължи на няколко фактора, включително миофункционални аспекти и навици на езика, но също и поради нестабилна оклузия и неподходящ план за лечение. В лекцията ще бъдат разгледани мн...

Прочетете още
Виж всички лектори...